Minskad kontantbetalning

Vi försöker minska kontanthanteringen på kliniken som en säkerhetsåtgärd för vår personal samt undvika köbildning vid reception när du skall betala.

Vi ser gärna att du betalar ditt besök hos oss med betalkort!

Praktikertjänst har tillsammans med Collector tagit fram Tandvårdskontokort som betalningsalternativ för finansiering av din tandvård. Kontokortet har en basgräns på 5000kr kredit som kan höjas via kundtjänst om behov skulle uppstå. Ansök idag på www.alltomdinatander.se eller ring Collector på 031-7502772.

https://tandvardskonto.collector.se/

Boka tandläkartid

För att boka tid hos oss, fyll i formuläret så ringer vi upp dig så snart vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Du kan också nå oss på 031 20 96 00

Information om COVID-19

Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik. Av flera skäl behöver vi dra ned på verksamheten under en period och vi kommer i huvudsak att prioritera patienter med akuta besvär. Vi kommer också att kontakta alla patienter som är över 70 år och boka om planerade behandlingar. Det här är åtgärder som vi behöver genomföra och vi ber om förståelse för dessa.

Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Läs mer