Behandlingar

Vi erbjuder nästan all typ av tandvård.

Tandläkare Johanna Andersson har många års erfarenhet och har drivit praktik i egen regi sedan flera år.
Johanna har även specialiserat sig på bland annat implantatoperationer. Utbildning sker fortlöpande både för tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.
Vi sätter alltid patienten i fokus och har ett gott samarbete tillsammans med tandtekniker samt specialister inom protetik, endodonti och kirurgi. Vi har sammanställt information om några av de vanligare behandlingarna, se menyn. Vill du veta mer om en specifik behandling så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Boka nu

Boka tandläkartid

För att boka tid hos oss, fyll i formuläret så ringer vi upp dig så snart vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Du kan också nå oss på 031 20 96 00

Information om COVID-19

Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik. Av flera skäl behöver vi dra ned på verksamheten under en period och vi kommer i huvudsak att prioritera patienter med akuta besvär. Vi kommer också att kontakta alla patienter som är över 70 år och boka om planerade behandlingar. Det här är åtgärder som vi behöver genomföra och vi ber om förståelse för dessa.

Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Läs mer