Avbokning / Ombokning

Tänk gärna på att vara ute i god tid vid ändring av tidsbokning, detta för att vi ska kunna erbjuda eventuella luckor i tidboken till andra patienter som är i behov av tid.

Det går bra att göra dina ändringar via mail, ringa oss eller lämna ett röstmeddelande på vårt telefonsvar efter stängningstid.

Vi vill helst att av eller ombokningarna sker till oss senast 24 timmar före utsatt besök. Sena av och ombokningar som görs efter utsatt tidsangivelse debiteras med 300 kr.

Boka tandläkartid

För att boka tid hos oss, fyll i formuläret så ringer vi upp dig så snart vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Du kan också nå oss på 031 20 96 00

Information om COVID-19

Det nya coronaviruset har inneburit stora förändringar för samhället, även för vår klinik. Av flera skäl behöver vi dra ned på verksamheten under en period och vi kommer i huvudsak att prioritera patienter med akuta besvär. Vi kommer också att kontakta alla patienter som är över 70 år och boka om planerade behandlingar. Det här är åtgärder som vi behöver genomföra och vi ber om förståelse för dessa.

Om du har, eller har haft, en förkylning är det också viktigt att du kontaktar oss innan behandling. Det gäller även om den är eller har varit lindrig.

Läs mer